bel-mij-terug

"Een training op maat"

wel zo persoonlijk!

empathie-training-header

Werkwijze

Empathie is een veelomvattend begrip. Afhankelijk van uw wensen en trainingsbehoeften wordt tijdens een intake vastgesteld welke elementen de uiteindelijke training zal hebben. Zo heeft u altijd een training die optimaal aansluit bij uw actuele situatie.

Indien u graag wilt om uw specifieke project of casus op te laten nemen in de training (custom made), dan is dit uiteraard mogelijk. We komen in dit geval bij u langs om de details met u door te nemen.

Vaak faciliteert empathietraining.nl ook een nazorgtraject, waarin de opgedane trainingskennis direct wordt doorvertaald in uw organisatie. Dit kan gaan om opleiding/training op de werkvloer, of het projectmatig optimaliseren van uw processen ten behoeve van een klantgerichte bedrijfsvoering.

Dit garandeert een zo optimaal mogelijk resultaat van de training bij uw medewerkers en borging in de organisatie. Het nazorgtraject kan variëren in tijd afhankelijk van de het betreffende project.

Daarnaast heeft u de keuze om de training “in company” en op locatie te laten plaatsvinden. Onze vaste uitvalsbasis is de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Indien u een andere locatie prefereert dan kan dat uiteraard ook.

Geeft u vooral aan wat uw behoeften zijn. Wij zorgen dan voor een goed aansluitende invulling hiervan.

Uw contactpersoon:

Drs Stephan van IJperen

kunt hier vinden:

Heeft u een vraag? Mail dan gerust naar info@empathietraining.nl, of bel met contactpersoon Stephan van IJperen via +31(0)6430 81 688.

design-by-jonghdesign