bel-mij-terug

"Veel beter klantcontact!"

 

empathie-training-header

Empathisch communiceren

Over deze training

Het overgrote deel van je werk bestaat uit communicatie met je collega's, klanten, projectgroepleden, stakeholders, etc.. En jij weet waarschijnlijk als geen ander dat de kwaliteit van die communicatie bepalend is voor de kwaliteit van je samenwerking en je relaties. 

In deze training leer je jouw empathische vermogens te benutten t.b.v. jouw communicatie en samenwerking. Waar kun je zelf op letten, hoe stel ik mij dan op en hoe communiceer ik vervolgens mijn boodschap voor het beste resultaat? Deze vragen worden beantwoord tijdens deze interactieve training.

Voor wie

Professionals voor wie kwalitatieve communicatie een 'must' is. Of je nu in een kantooromgeving, of in een buitendienstfunctie zit. Zowel professionals die zichzelf naar een hoger niveau willen brengen, als voor personen die kennismaken met empathische communicatie. Voor deze training is het belangrijk dat je een reflecterende instelling hebt en jezelf actief wilt verbeteren in je presentatie, attitude en communicatie. 

Doel

Het ontwikkelen van inzicht en vaardigheid in de dynamiek van empathische communicatie in een omgeving waar een beroep gedaan wordt op je inlevingsvermogen.

Na de training heb je een theoretische basis v.w.b. empathische communicatie en heb je praktische handvatten die je in staat stellen te communiceren met een empathische houding en je communicatie naar een hoger niveau brengen.

Ter ontwikkeling van de competenties

Samenwerking en overleggen/relaties opbouwen/ aandacht en begrip toenen/ aanpassingsvermogen/inlevingsvermogen /flexibel gedrag/interpersoonlijke sensitiviteit/politieke sensitiviteit

Deelnemers

Groepsgrootte: 5 - 12 personen.

Duur

4 dagdelen, eerstvolgende training 4 en 11 juni 2014

Kosten

€ 1495,00*

per deelnemer per training, te voldoen uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de training.
Bij in-company trainingen wordt een korting over het factuurbedrag berekend.

Exclusief
BTW, diner, eventuele overnachting,
Inclusief: trainingsmateriaal

*prijzen exclusief btw

Reserveren of meer informatie over deze training.


 Bel mij terug om mij nader te informeren
 E-mail mij terug om mij nader te informeren
 

kunt hier vinden:

Heeft u een vraag? Mail dan gerust naar info@empathietraining.nl, of bel met contactpersoon Stephan van IJperen via +31(0)6430 81 688.

design-by-jonghdesign