bel-mij-terug

Account Manager,

Yacht Nederland

empathie-training-header

Account Manager, Yacht

“De training Empathy in Sales heeft mij de oren geopend!

Nog sterker dan in andere trainingen geeft Empathy in Sales de handvatten om te horen wat de klant zegt en dit bovendien in de juiste context te plaatsen.

De training heeft een opbouw die zeer goed bij mij past. Zo vond ik het bijzonder prettig dat de trainingsdagen waren opgesplitst. Het eerste deel bestond voornamelijk uit theoretisch kader. Dit theoretisch kader werd op een speelse en interactieve wijze aangereikt en heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Deze inzichten kon ik meenemen de praktijk in, om er tijdens het tweede trainingsdeel dieper op in te gaan.

Een ander sterk en onderscheidend punt vind ik de natuurlijke en bijna perfecte wijze waarop de trainer zijn eigen theorie weet toe te passen. Zo wist de trainer zich uitstekend in te leven in mijn praktijksituaties en bleek hij in staat om praktische tips te geven gericht op zowel de situatie als gericht op mijn persoon.”

kunt hier vinden:

Heeft u een vraag? Mail dan gerust naar info@empathietraining.nl, of bel met contactpersoon Stephan van IJperen via +31(0)6430 81 688.

design-by-jonghdesign